Otto Chrestensen A/S


Solidt samarbejde siden 1955

For entreprenørvirksomheden, Otto Chrestensen A/S, er det ikke kun leverancerne af rør, der skaber værdi. Virksomheden sparer nemlig unødig lagerplads, da Arnum Rør, der kun ligger to numre længere nede af vejen, lagerfører størstedelen af det kloaksortiment, som de bruger i dagligdagen. Virksomheden peger på netop det brede lagersortiment som en væsentlig fordel ved samarbejdet med Arnum Rør.

De to Arnum-virksomheder har siden Arnum Rørs grundlæggelse for 60 år siden dannet par. Det, at virksomhederne ligger så geografisk tæt placeret, betyder alverden for begge parter. For Otto Chrestensen A/S betyder det bl.a. en besparelse af lagerplads.

”Det skaber utrolig stor værdi for os, at vi kan have en leverandør, der ligger så fysisk tæt på vores forretning, som det er tilfældet med Arnum Rør. Det giver os en særlig fleksibilitet i forhold til vores kunder og opgaver, og vi kan nemt op – eller nedjustere vores ordrer, i og med at Arnum Rør også er vores leverandør”, udtaler projektleder for Otto Chrestensen A/S, Jesper Chrestensen.

Bredt sortiment og udbud af lagerplads

Familievirksomheden, der i dag drives af 3. generation, løser hovedsageligt opgaver for offentlige myndigheder som regioner, kommuner og forsyningsselskaber. Her byder opgaverne bl.a. på jord -, kloak – og belægningsarbejder, hvor kvalitet og effektivitet er en afgørende faktor.

”95 % af vores arbejdsopgaver yder vi for offentlige myndigheder. Opgaverne består eksempelvis af etablering af genbrugspladser, hvor vi bl.a. står for kloak, afvanding og belægning, og kloakseparering med bl.a. lægning af hovedledninger og etablering af brønde. Derfor er det meget væsentligt for os, atArnum Rør lagerfører så bredt et sortiment, som de gør. Det betyder, at vi kan købe størstedelen af de materialer, vi skal bruge, samme sted”, fortæller Jesper Chrestensen.

Virksomheden arbejder primært i Syd- og Sønderjylland og udfører arbejde i såvel hoved – som underentreprise.

Kendskabet gør forskellen

Virksomheden nævner desuden den tætte relation som én af forklaringerne på det gode og langvarige samarbejde.

”Vi har handlet med Arnum Rør, siden deres begyndelse, og det gør, at vi har et helt særligt kendskab til hinanden. Vi har stor tillid til Arnum Rør, vi ved bare, at de leverer kvalitet hver gang”, afslutter Jesper Chrestensen.

Otto Chrestensen


Loading
Loading