Mini EntreprenørenRådgivning og service på højt plan

I hjertet af den sønderjyske by, Jels, ligger Mini Entreprenøren, der til dagligt løser en lang række forskellige opgaver for både private og offentlige bygherrer. Entreprenørvirksomheden har igennem mange år haft en helt særlig relation til det lokale Arnum Rør – udover at kunne bryste sig af at være fast leverandør i 30 år har teglværket også fungeret som rådgiver for virksomheden.

Personlig kontakt og stor imødekommenhed er noget af det, indehaver af Mini Entreprenøren, Kjeld Dons Rasmussen, vægter højt, når han handler med sine leverandører. Det får han hos Arnum Rør. Kompetent rådgivning er ligeledes alfa og omega, når der skal bestilles varer hjem til både mindre og større projekter.

”Vi er rigtigt glade for at have Arnum Rør som leverandør. Det er de samme stabile folk, vi har dialog med, og det er en markant styrke for samarbejdet. De kender vores behov og vores kunnen og er derfor altid uhyre præcise, når det kommer til individuel rådgivning. Arnum Rør har en utrolig skarp medarbejderstab, der rummer en bred vifte af spidskompetencer, som vi nyder godt af gang på gang”, udtaler Kjeld Dons Rasmussen.

Mini Entreprenøren løser opgaver inden for anlægs – og gravearbejde og er desuden autoriseret kloakmester.

Nye kræfter gavner

Virksomheden, der i skrivende stund tæller 6-10 ansatte, kan i 2016 fejre 40 års jubilæum. Det vidner om en solid virksomhed med god grobund. Selv siger indehaveren, at nære kunde- og leverandørrelationer er vejen frem.

”Vi er meget afhængige af tilfredse kunder og gør en dyd ud af at overholde vores aftaler. Det siger derfor også lidt sig selv, at vi har brug for en leverandør, der leverer til tiden. Skulle der alligevel ske noget uforudset, er det vigtigt med en god og ærlig dialog med både kunder og leverandører, og det har vi altid haft med Arnum Rør”, udtaler Kjeld Dons Rasmussen.

Branchens bedste materialer

Som entreprenørvirksomhed er det vigtigt at have adgang til de rette materialer og maskiner. Mini Entreprenøren kan med sin kloakautorisation og store maskinpark praktisk talt løse alt inden for kloakering. Rørene, de kommer fra Arnum Rør.

”Vi køber alle vores kloakmaterialer ved Arnum Rør, virksomheden har en lang historik men stadig fingeren på pulsen. I de knap 30 år vi har samarbejdet med virksomheden, har de kontinuerligt formået at følge med udviklingen og produceret noget nær branchens bedste materialer. Det er et afgørende kvalitetsparameter og i virkeligheden præcis den stabilitet, vi har brug for”, afslutter Kjeld Dons Rasmussen.

Mini Entreprenøren


Loading
Loading