FL Jord


25 års samarbejde bygger på stolte traditioner

Den sydvestjyske maskinstation og entreprenørvirksomhed, FL Jord, er en virksomhed med stolte traditioner og langvarige kunderelationer. Til opgaverne, der spænder vidt fra dræning og kloakering til sandfiltrering og rensning af spildevand, er Arnum Rør fast leverandør. Et samarbejde, der bygger på gensidig tillid, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

I mere end 25 af de godt 50 år FL Jord har eksisteret, som hhv. Fæsted Maskinstation og Lintrup Maskinstation, har Arnum Rør været fast leverandør til virksomheden i Rødding. Opgaverne hos FL Jord er meget alsidige, men når det gælder levering af rør, er Arnum Rør altid førstevalget.

”Vores opgaver spænder fra helt små opgaver, der kan løses af én til to mand, til meget store og komplekse opgaver med mange maskiner og medarbejdere i gang. Derfor har vi brug for en leverandør, der er fleksibel og kompetent og en samarbejdspartner, som vi kan tage med på råd på vores større projekter. Det kan vi med Arnum Rør, der både yder god service og leverer høj kvalitet”, udtaler medstifter og medejer af FL Jord, Jens Peter Larsen.

De tætte relationer gør forskellen

Hos FL Jord er det bl.a. de tætte relationer og den korte afstand til Arnum, der ligger til grund for igen og igen at vælge Arnum Rør.

”Vi har igennem mange år været fast kunde hos Arnum Rør. Vi køber flere forskellige ting der, men specielt på rør-delen er de fast leverandør, da rørene er af super kvalitet og virksomhedens know how helt sublim. Man kan virkelig mærke, at de ved, hvad de taler om”, fortæller Jens Peter Larsen og fortsætter: ”Det er desuden sjældent, at vi finder rør billigere end hos Arnum Rør, og selv hvis vi gør, skal der meget til for at få os til at skifte. Servicen er helt i top, og har vi spørgsmål eller afventer beregninger, vender de lynhurtigt tilbage”.

FL Jords kunder er både offentlige institutioner og større private virksomheder inden for især landbruget. Kunder, der alle forventer høj kvalitet og gunstige priser.

Ny epoke gavner os

Jens Peter Larsen ser det som en stor gevinst, at Arnum Rør har overdraget både ejer – og direktørstafetten til Jens Christian Mikkelsen, der selv er uddannet kloakmester og desuden er udlært inden for foderstofbranchen.

”Vi har arbejdet sammen med Jens Christian, siden han kom til virksomheden i 2008, og vi har et rigtig godt samarbejde. Jens Christian er selv uddannet inden for kloakering, og vi taler derfor helt samme sprog, når vi efterspørger tilbud. Det sparer os for både forvirring og fejl, så det er helt sikkert noget, der gavner os”, afslutter Jens Peter Larsen.

FL JordLoading
Loading