Om os

Virksomheden, der oprindeligt hed Arnum Teglværk, blev etableret i 1955 af Edward Munk, og var placeret på sin nuværende adresse, som dengang var en åben mark.

Fra begyndelsen og frem til sidst i 60'erne bestod sortimentet primært af mursten og lerrør, som var fremstillet af ler fra de lokale marker. Og dette sortiment blev i perioden herefter udviklet og tilpasset markedet.

I 1984 blev sortimentet udvidet til også at indeholde drænslanger af plast. Derfor besluttede virksomheden at udvide med rør og fittings i plast, som gav mulighed for en bredere kundekreds.

I 1985 overtog sønnen, Ebbe Munk, virksomheden, der dengang beskæftigede 2 medarbejdere med hver deres særlige kompetenceområde.

Siden i midten af firserne har virksomheden tilpasset og udviklet sig, og i 2010 blev Jens Chr. Mikkelsen den daglige forretningsfører. Jens Chr. er oprindelig udlært i foderstofbranchen og senere uddannet kloakmester, og den 12. januar 2015 overdrog Ebbe Munk virksomheden til Jens Chr. Mikkelsen.

I dag fremstår Arnum Rør, som en moderne og konsolideret virksomhed med stort know how og en bred viden inden for alt i rør. Medarbejderstaben er alle stabile folk, og hos Arnum Rør er du altid i trygge hænder og sikret en professionel sparring og rådgivning.

Loading
Loading